Illegális bevándorlás – Halász: a jövő évi választás tétje, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország

Ha a baloldal kerülne hatalomra, végrehajtaná a migránsok betelepítését – jelentette ki csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videójában a Fidesz-frakció szóvivője, hangsúlyozva: továbbra is az a tétje a 2022-es országgyűlési választásoknak, hogy bevándorlóország lesz-e Magyarország.

Halász János kiemelte: az Európába irányuló migráció nemhogy nem ért véget, hanem egyre inkább erősödik, milliók tartanak és készülnek most is Európa felé. “A nemzetközi baloldal bevándorlókontinenst akar csinálni Európából”, így akarják lebontani a nemzetállamokat, a nemzeti identitást, az európai keresztény kultúrát és így akarnak a baloldalnak szavazótömegeket keresni – tette hozzá.
Németországban, Franciaországban és Svédországban a lakosság jelentős része már migránshátterű, muszlim vallású – mondta a frakciószóvivő, megjegyezve: “Magyarország eddig csak azért úszta meg a migránsok betelepítését, mert az Orbán-kormány nem hajtotta végre Brüsszel és a Soros-hálózat követeléseit”.
“Ne legyünk naivak, ha a baloldal kerülne hatalomra, végrehajtaná a migránsok betelepítését” – fogalmazott Halász János, kiemelve: “Gyurcsány és a baloldal sorra teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit”: betelepítenék ide a migránsokat és a magyar emberekkel tartatnák el őket.
Mindezt a fideszes politikus szerint soha nem fogják bevallani, “hiszen tudják, akkor esélyük sem lenne a választáson”. Halász János azt mondta: ezt maga Karácsony Gergely főpolgármester, a baloldali előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltje “kotyogta el”, amikor egy német lappal közölte, a baloldalnak megvan a közös migránsstratégiája, de azt nem fogják közzétenni a kampányban és a plakátokon, mert akkor nincs esélyük.
“Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék hazánkból is bevándorlóországot csináljanak, állítsuk meg őket!” – szólított fel a Fidesz-frakció szóvivője, aki ezért arra kérte az embereket, hogy írják alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót.