Bundesliga – Schäferék a helyén kezelik a Bayern elleni pontszerzést

Természetesen az Union Berlinnél elégedettek a Bayern München elleni szombati döntetlennel, ugyanakkor Schäfer András, a fővárosi klub magyar futballistája szerint helyén kell kezelni ezt az eredményt.

“Ez valóban egy nagyon jó eredmény, a mérkőzés utáni nyilatkozatokban az ellenfél is elismerően beszélt rólunk. Thomas Müller például azt mondta, szurkolója lett az Union Berlinnek, mert látja, mennyire csapatként működünk. Persze a helyén kell kezelni a dolgot, hiszen végig a Bayern dominált és végül döntetlent játszottunk” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának a 23 éves középpályás, aki kezdőként lépett pályára a sorozatban tizenegyedik bajnoki címükre hajtó müncheniek ellen.
Schäfer megjegyezte: a legszebb feladatok a labdarúgásban, hogy a világ egyik legjobb csapat ellen, igazi nyomás nélkül, felszabadultan futballozhattak. Hozzátette, természetesen hazai közönség előtt eredményességre is törekedtek, és a magyar válogatotthoz hasonlóan bebizonyították, csapatjátékkal eltüntethetők a játékosok közti különbségek.
Az Union Berlin csütörtökön az Európa-ligában is megkezdi szereplését, a német együttes a belga St. Gilloise csapatát fogadja.